Ligazemst.be

Geschiedenis

Zaalvoetballiga Groot Zemst is een regionale en onafhankelijke zaalvoetbalorganisatie.

Deze competitie is oorspronkelijk begonnen ( 1981 ) als een vriendschappelijk onderonsje van een aantal ploegen uit de omgeving van Hofstade. Nu 33 jaar later is het de grootste Liga in de omstreken met 76 ploegen verdeeld in 6 reeksen en +/- 1100 leden in het seizoen 2013 - 2014.

De competitie is ingedeeld in meerdere reeksen, dit zal afhangen van het aantal ploegen die ingeschreven zijn, respectievelijk met de intentie om minimaal dit niveau aan te houden of nog verder uit te breiden.

Naast de competitie wordt er eveneens voor een beker gevoetbald, waarbij de finale eveneens het afsluiten is van het seizoen.

Sinds het seizoen 1993 – 1994 is de Liga Groot Zemst aangesloten bij VZVB. Deze aansluiting had slechts één doel, namelijk de competitie te voorzien van voldoende gekwalificeerde scheidsrechters. Daarnaast zal de VZVB ook de beroepscommissie en tuchtcommissie ter beschikking stellen van onze Liga.Hoe aansluiten ?

Laat ons veronderstellen dat ik als verantwoordelijke van XXX, ons wil laten aansluiten bij de Liga Groot Zemst. Dan hoef je enkel contact op te nemen met Rudi VanderAerschot, 0475/58.21.38 of voorzitter@ligazemst.be

Dan krijg je alle informatie en de nodige documenten voor het van start gaan in onze Liga voor het komende seizoen, dit moet wel gebeuren voor 30/06/xx. Het inschrijvingsgeld en de licenties, dat van seizoen tot seizoen kan veranderen, moet ook in orde gebracht worden voor 30/06/xx.

Betaling inschrijving € 225 ( per ploeg, wordt in februari nagezien ) Ploegen met meer dan één team betalen per team € 100 bij. ( één licentielijst per team)

Licenties € 16 per speler.

Opmerking: Geen zelfde speler in twee ploegen.

Rekeningnummer van de liga: BE36 001-5377006-81 Zaalvoetballiga Groot Zemst

Bestuur


Voorzitter


Financiën


Webmaster